Cum Să Vizionați Fluxuri Live De Fotbal Online Din Străinătate | RO

Nu am merge atât de departe încât să spunem că fotbalul poate rezolva toate problemele vieții, dar poate ajuta cu aproape tot ceea ce îți aruncă viața. Te simți la pământ? Urmăriți un joc live. Nervos? Urmăriți acțiunea de aseară. Te-ai plictisit de prietena / soția ta ? Urmăriți momentele importante din meciul preferat.

Oricare ar fi problema ta, fotbalul este soluția.

Din fericire pentru toți fanii fotbalului, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, MLS, Liga Campionilor, Liga Saudită s-au întors, ceea ce înseamnă că există ceva de urmărit aproape în fiecare weekend. Dar dacă nu ai avea acces la toate aceste jocuri? Știm că acesta este un gând absolut terifiant, dar este important să vă înfruntați temerile.

Există două scenarii care v-ar face să pierdeți accesul la Premier League, La Liga , Serie A , Bundesliga , Ligue 1 , MLS , Liga Campionilor , Liga Saudită. Primul este că călătoriți într-o locație fără drepturi de difuzare. Al doilea este că aveți sediul în Marea Britanie și nu sunteți abonat la BT Sport sau Sky. Chiar dacă sunteți abonat la aceste canale, nu există nicio garanție că acestea vor afișa dispozitivul pe care trebuie absolut să îl urmăriți. Toate acestea sunt lucruri foarte înfricoșătoare, dar vă rugăm să rămâneți calm.

Chiar nu este nevoie să intrați în panică, deoarece există o soluție eficientă pentru ambele probleme. Puteți utiliza un VPN pentru a viziona Premier League, La Liga , Serie A , Bundesliga , Ligue 1 , MLS , Liga Campionilor , Liga Saudită în acest sezon.

Ce este un VPN?

VPN-urile sunt instrumente de securitate care oferă protecție informațiilor dvs. prin crearea unei rețele private care vă ascunde adresa IP reală. Activitatea dvs. online este nedetectabilă și sigură, deoarece tot traficul dvs. online trece printr-un tunel criptat. Nimeni nu poate vedea în tunel și totul în interiorul tunelului este protejat împotriva amenințărilor online, cum ar fi hackerii, virușii și programele malware.

Acest act de ascundere a adresei IP reale este ceea ce păcălește site-urile de streaming să creadă că vă aflați într-o altă țară.

Vezi șiLink Descărcați aplicația pentru a viziona fotbal 2023

Aveți nevoie de un VPN pentru a viziona transmisiuni live de fotbal online din străinătate?

Toate serviciile de radiodifuziune au granițe digitale, ceea ce înseamnă că nu toate țările pot afișa Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, MLS, Liga Campionilor, Liga Saudită. Cu toate acestea, cu ajutorul unui VPN, vă puteți ascunde adresa IP și locația reală, ceea ce înseamnă că puteți păcăli serviciile de streaming de top să creadă că vă aflați undeva cu acele drepturi prețioase de difuzare. Este vorba despre ocolirea restricțiilor online pentru a viziona mai mult conținut din întreaga lume.

Dacă sunteți în străinătate cu un VPN, puteți face Sky sau BT Sport să creadă că v-ați întors acasă conectându-vă la un server cu sediul în Marea Britanie. Dacă vă aflați în Marea Britanie fără acces la aceste servicii, puteți viziona cele mai bune site-uri de streaming sportiv din întreaga lume, conectându-vă în siguranță la un server din acea locație și ocolind geo-restricțiile.

Care este cel mai bun VPN pentru transmisiuni live de fotbal online din străinătate?

Odată ce ați stabilit că veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, MLS, Liga Campionilor, Liga Saudită, începe procesul dificil de alegere a unui serviciu. Decizia că aveți nevoie de un VPN este de fapt partea ușoară. Există absolut o mulțime de VPN-uri acolo, deci poate fi o sarcină dificilă să alegeți opțiunea potrivită pentru dvs. Aici vă putem economisi mult timp și bătăi de cap.

Am verificat totul și am evaluat cât de bine deblochează aceste servicii site-urile de streaming. De asemenea, am luat în considerare lucruri precum viteza conexiunii, rețeaua serverului și numărul de conexiuni simultane. Practic, am făcut toată munca grea și am aliniat o selecție a celor mai bune VPN-uri pentru vizionarea Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, MLS, Liga Campionilor, Liga Saudită.

Merită să luați ceva timp pentru a lua în considerare în mod corespunzător totul din această listă, deoarece am încercat să urmărim ceva care să se potrivească tuturor și fiecărui buget. Alegeți dintre ExpressVPN, NordVPN și Surfshark. Trebuie doar să alegeți un favorit și să începeți streamingul.

Acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Premier League, La Liga , Serie A , Bundesliga , Ligue 1 , MLS , Liga Campionilor , Liga Saudită.

CyberGhost VPN

Cel mai bun pentru interfață

Binele

Interfață atractivă și intuitivă Selecție diversă de servere Tunelare divizată Ștergeți politica de confidențialitate

Răul

Viteze de conectare

Linia de jos

CyberGhost VPN este bun la multe lucruri și este unul dintre cele mai arătoase VPN-uri pentru vizionarea sportului.

Specificatii
 • Lunar: £10.89/lună
 • Plan pe șase luni: 6.19 GBP / lună
 • Plan pe doi ani: £1.92/lună

Există o listă lungă de lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când selectați un VPN și, chiar dacă interfața nu este la fel de importantă ca lucruri precum criptarea și viteza conexiunii, totuși contează.

Din fericire, nu trebuie să te mulțumești cu CyberGhost VPN. Utilizatorii primesc o rețea puternică de servere, criptare decentă și multe altele, toate ambalate într-o interfață intuitivă și atractivă.

Nu obții întotdeauna cele mai bune viteze cu CyberGhost VPN, dar este totuși o opțiune bună pentru deblocarea site-urilor de streaming pentru sport.

NordVPN

Cel mai bun pentru securitate

Binele

Rețea de servere diversă Simplu Instrumente avansate de securitate

Răul

Pe partea scumpă

Linia de jos

Protejați-vă datele și identitatea cu instrumentele avansate de securitate NordVPN.

Specificatii
 • Lunar: £10.39/lună
 • Plan pe un an: £3.99/lună
 • Plan pe doi ani: £3.19/lună

NordVPN este excelent pentru protecția datelor și a identității, cu o colecție mare și diversă de servere și un set puternic de instrumente avansate de securitate.

Utilizatorii au acces la mii de servere situate în întreaga lume și, chiar dacă nu oferă cele mai rapide viteze, este totuși unul dintre cele mai bune servicii pentru deblocarea site-urilor de streaming pentru vizionarea sportului.

Nu este cel mai ieftin VPN, dar este unul dintre cele mai bune și mai cuprinzătoare servicii oferite.

Acces privat la internet

Cel mai bun pentru rețeaua de servere

Binele

O mulțime de servere Viteze bune de conectare Numărul de conexiuni

Răul

Ar putea fi puțin prea concentrat pe securitate pentru unii utilizatori

Linia de jos

VPN simplu care se concentrează pe principiile cheie ale securității online.

Specificatii
 • Lunar: £10.99/lună
 • Plan pe șase luni: 5.39 GBP / lună
 • Plan pe doi ani: £1.69/lună

Private Internet Access nu este probabil cea mai bună opțiune pentru streaming sportiv, dar dacă prioritatea dvs. este securitatea online și protecția datelor, ar trebui să fie ceva de luat în considerare.

Private Internet Access păstrează lucrurile foarte simple, cu criptare puternică, viteze decente de conectare și o rețea de servere absolut masivă. Abonații pot conecta, de asemenea, 10 dispozitive simultan, ceea ce este excelent pentru gospodăriile mari.

Este simplu și axat pe securitate, dar Private Internet Access este un serviciu puternic care aparține acestei liste.

Surfshark

Cel mai bun pentru mai multe dispozitive

Binele

Număr nelimitat de conexiuni Tunelare divizată Aplicație atractivă

Răul

Nu este cel mai ieftin

Linia de jos

Cea mai bună opțiune pentru vizionarea sportului pe o grămadă de dispozitive diferite.

Specificatii
 • Lunar: £9.90/lună
 • Plan pe un an: £3.05/lună
 • Plan pe doi ani: £1.76/lună

Transmiteți sport pe mai multe dispozitive? Dacă răspunsul este “da”, ar trebui să luați serios în considerare Surfshark. Puteți conecta un număr nelimitat de dispozitive simultan cu același plan, ceea ce este minunat pentru cei cărora le place să îl schimbe.

Surfshark oferă, de asemenea, o gamă largă de caracteristici de securitate impresionante, inclusiv tuneluri divizate și infrastructură de nivel enterprise. Nu este cel mai ieftin VPN, dar când luați în considerare tot ceea ce obțineți, are sens.

Surfshark poate fi puțin lent în comparație cu ceva de genul ExpressVPN, dar în mod normal puteți remedia acest lucru schimbând serverele.

În acest articol, vom arunca o privire la unele dintre cele mai bune aplicații pe care le puteți utiliza pentru a vă urmări echipele preferate. Cea mai bună parte este că toate aceste aplicații sunt complet gratuite! Mai jos sunt aplicațiile pe care le vom analiza.

ESPN

Prima aplicație listată este ESPN. ESPN este o aplicație de streaming sportiv binecunoscută. Este disponibil pe site-ul companiei și, odată ce îl aveți pe Android sau iOS, vă veți distra de minune urmărind jocul preferat pe mobil.

Sursă imagine: ESPN

Această aplicație vă permite să alegeți opțiunea gratuită sau cea premium pe care o puteți utiliza din orice parte a lumii. Planul Premium, ESPN + costă 5.99 USD pe lună. Alternativ, puteți economisi mai mulți bani alegând planul anual la 59.99 USD.

Aplicația ESPN are tot conținutul gratuit pe care l-ați putea dori și vă permite să transmiteți videoclipuri de înaltă calitate pentru meciul dvs.

De asemenea, puteți descărca și salva jocul pe telefon pentru vizualizare ulterioară, offline. Oferă emisiuni sportive la peste 100 de milioane de telespectatori numai în SUA și este o agenție de radiodifuziune renumită și respectată la nivel mondial.

Cum se descarcă

Accesați site-ul ESPN pentru a descărca aplicația. Are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a transmite în flux jocul preferat.

Este ușor de utilizat această platformă și este disponibilă pe web și pe alte dispozitive mobile. Aplicația poate fi descărcată gratuit atât din Google Play Store, cât și din Apple App Store.

Dacă sunteți utilizator Android, accesați Magazinul Google Play și căutați “ESPN”. Faceți clic pe rezultatul corect pentru a accesa pagina aplicației. Apoi faceți clic pe “Instalare” pentru a începe descărcarea pe dispozitiv.

Utilizatorii pentru dispozitive iOS pot găsi aplicația în App Store și pot urma aceleași instrucțiuni de descărcare pentru a o instala.

LiveScore

Aplicația LiveScore are o gamă largă de jocuri oferite în multe limbi diferite. Este o platformă ușor de utilizat, disponibilă pentru mai multe dispozitive mobile pe diferite sisteme de operare.

Puteți transmite meciuri live sau puteți vizualiza scoruri live. Aruncați o privire la videoclipuri și arhive atunci când pierdeți un joc. Această aplicație este disponibilă în toate țările și puteți utiliza blocatorul de anunțuri pentru streaming de mai multă calitate.

Este ușor de utilizat și, odată ce descărcați videoclipurile, acestea vor apărea fără erori. De asemenea, vă puteți înscrie pentru a primi notificări despre meciurile viitoare.

Utilizatorii Android trebuie să aibă un sistem de operare Android 2.0.1 pentru a putea utiliza aplicația. Pentru utilizatorii iOS, inclusiv iPhone și iPad, trebuie să operați și un iOS 8 sau versiuni ulterioare.

Cum se descarcă

Aplicația LiveScore poate fi descărcată gratuit și concepută pentru a vă satisface toate nevoile. Tot conținutul este, de asemenea, gratuit.

Accesați Google Play Store sau Apple App Store și căutați “LiveScore”. Selectați-l din rezultate pentru a accesa pagina de descărcare a aplicației. De acolo, faceți clic pe “Instalare” sau “Obțineți” pentru a începe descărcarea pe dispozitivul smartphone.

După finalizarea descărcării, puteți lansa aplicația pentru a începe redarea în flux a jocurilor.

SuperSport

SuperSport este cel mai popular în Africa, deoarece este o rețea de difuzare din Africa de Sud. SuperSport este al doilea cel mai mare radiodifuzor din Premier League engleză.

Sursă imagine: My Broadband

Nu se limitează la Premier League, deoarece transmite La Liga, printre alte ligi populare. Liga Campionilor este, de asemenea, prezentată și poate fi accesată pe SuperSport 3.

Oferă conținut sportiv stabil și demn de remarcat, care poate fi transmis online. Este gratuit de utilizat și accesibil tuturor. Aveți nevoie doar de o conexiune activă la internet.

Puteți transmite în flux pe un dispozitiv Android sau iOS, precum și pe un televizor inteligent sau laptop. Aplicația are o interfață de utilizator elegantă, ceea ce o face ușor de utilizat. Puteți discuta online cu o comunitate de iubitori de fotbal în timp ce se întâmplă meciuri, puteți avea acces la comentarii live și puteți obține momente importante din meciurile ratate.

Cum se descarcă

Ca și în cazul celorlalte aplicații din acest articol, pentru a descărca aplicația SuperSport, accesați Google Play Store dacă utilizați un dispozitiv Android sau accesați Apple App Store pentru dispozitivele iOS.

Când vă aflați în magazinele digitale, căutați “SuperSport” și selectați aplicația corectă afișată din lista cu rezultatele căutării.

Faceți clic pe butonul “Instalare” sau pe butonul “Obțineți” și acceptați toate cerințele și permisiunile pentru ca aplicația să fie descărcată pe dispozitiv.

CBS Sport

S-ar putea să cunoașteți deja populara rețea de televiziune americană, CBS. Sau s-ar putea să fi văzut logo-ul “ochi” când vizionați, NCIS: Los Angeles sau Young Sheldon. CBS Sports este secțiunea sportivă a CBS.

Oferă o mulțime de sporturi în rețea și, desigur, fotbal. Puteți accesa mai multe ligi, cum ar fi Liga Campionilor, Europa League, Supercupa, printre altele.

De asemenea, oferă știri, informații despre jucători, momente importante, statistici, scoruri live și analize de meci.

CBS Sports oferă o versiune gratuită, dar vine cu reclame. Există două modalități de a reduce acest lucru: alegând un abonament “reclame limitate” la 5.99 USD pe lună sau un abonament complet fără anunțuri, care costă 9.99 USD pe lună.

Cum se descarcă

Descărcarea aplicației este ușoară. Este disponibil atât în magazinele de aplicații digitale pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS.

Pentru utilizatorii de Android, vizitați Magazinul Google Play și localizați aplicația căutând “CBS Sports”. Din pagina aplicației, faceți clic pe “Instalare” pentru a descărca pe dispozitiv.

Pentru utilizatorii iOS, căutați “CBS Sports” în bara de căutare a App Store și faceți clic pe rezultatul corect. Din pagina aplicației CBS Sports, faceți clic pe “Obțineți” pentru a descărca pe telefonul mobil.

Laola1 TV

Laola1 TV vă permite să transmiteți gratuit diferite jocuri. Puteți decide să le descărcați, să le înregistrați și să le vizionați mai târziu.

Cea mai bună parte a acestui site este că nu va trebui să plătiți pentru aceste servicii, deoarece tot conținutul este gratuit. Dar puteți decide să optați pentru opțiunea premium, care include posibilitatea de a derula înapoi un meci și de a reda cele mai semnificative momente.

Alte caracteristici ale acestei aplicații includ streaming gratuit de diferite jocuri din întreaga lume. Jocurile sunt disponibile chiar și în diferite limbi și pot fi accesate de oriunde din lume.

Instalarea aplicației pe telefonul mobil sau pe tabletă este fără probleme, iar aplicația este foarte ușor de utilizat.

Cum se descarcă

Accesați Google Play Store sau Apple App Store pentru a descărca gratuit această aplicație pe telefon. Acest proces vă va dura doar un minut.

Din pagina aplicației din magazinul de aplicații, faceți clic pe butonul “Instalare” și așteptați încă câteva secunde pentru ca instalarea să fie finalizată.

Pentru a vă înscrie pentru abonamentul premium, costul este de 5 USD pe lună.

SUBIECTE: Sport, Premier League, La Liga , Serie A , Bundesliga , Ligue 1 , MLS , Liga Campionilor , Saudi League, Tehnologie, Filme, Meme, VPN (Rețele private virtuale), ExpressVPN, Surfshark, NordVPN, Private Internet Access, CyberGhost VPN